fbpx

Juriststudent med intresse för affärsjuridik till vårt team i Jönköping

Juriststudent och på jakt efter en praktikplats? Är du nyfiken på uppdraget som bolagsjurist? Perfekt! Då kan det vara dig vi letar efter!

 

Vad är vi för gäng?

Vår vision är att förändra juristbranschen.

Ett sätt vi gör det på är genom verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med oss på Insatt får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Som bolagsjurister har vi gedigen erfarenhet av att jobba direkt i linjen. Vi arbetar proaktivt och långsiktigt, och förstår vikten av att stödja kundens affär.

Ett annat sätt vi förändrar den på är genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler via våra molntjänster.

 

Att vara Insatt

På Insatt är vi professionella utan att ta oss själva på för stort allvar. Beslutsvägarna är korta, tempot är högt och vi driver framåt tillsammans. Vi är prestigelösa och hugger in där det behövs och har nära till skratt.

Insatt är en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas, där vi ständigt utmanar varandra att växa som individer och som företag. Vi skulle vilja säga att vi har fötterna stadigt på jorden men inte tvekar på att kasta oss ut på okänd mark.

Läs mer om oss här på insatt.com och i våra sociala kanaler.

 

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som studerar masterprogrammet i juridik och har möjlighet att göra minst 10 veckors arbetsplatsförlagd praktik inom ramen för dina studier.

Du är en lagspelare och kundfokuserad i ditt arbetssätt. Du är driven, engagerad, prestigelös och har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. Men framför allt, du har läst vår företagsbeskrivning, kikat runt i våra kanaler och tänker: Kul! Där vill jag jobba!

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi tar emot ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan till info@insatt.com.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta en av dina kanske framtida kollegor, Julia Sander, på 073-620 01 27 eller julia.sander@insatt.com

 

Möt gänget på Insatt

Vi är ett Insatt team med samma stabila grund men med olika specialistkompetenser.

Med huvudet på skaft och näsa för din affär bygger vi  en företagskultur med inspiration, glädje och driv och som låter våra gemensamma värderingar genomsyra allt vi gör.

 

Jag är insatt!

Jag sökte mig till Insatt för att det är ett intressant och färgstarkt företag. Insatt är nytänkande och nyskapande i en annars ganska konservativ bransch. Insatt har ett nytt sätt att arbeta med juridik som bolagsjurist med nära kundkontakter och mycket ansvar men samtidigt en stor frihet och det passar mig. Jag gillar det höga tempot, de korta kommunikationsvägarna och de snabba besluten.

På Insatt lyfter vi upp och fram varandra, vi är ett team, tillsammans. Arbetsklimatet är peppande och prestigelöst.

Det är kul att vara insatt!