fbpx

Att vara insatt

På Insatt är vi professionella utan att ta oss själva på för stort allvar. Beslutsvägarna är korta, tempot är högt och vi driver framåt tillsammans. Insatt är en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas, där vi ständigt utmanar varandra att växa som individer och som företag.

På Insatt är vi prestigelösa, vi skrattar ofta och hjärtligt. Vi har fötterna stadigt i jorden men tvekar inte att kasta oss ut på okänd mark.

Att vara Insatt är en resa.

 

Vill du bli insatt?

Nedan hittar du eventuella lediga tjänster. Annars är du  alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen se personuppgiftshantering.

Vi söker Senior jurist/Dataskyddsombud!

Är du GDPR-nörd och vill vara med och växa i vår DSO-affär? Vi söker nu en senior medspelare till vårt expertteam inom dataskydd. Vi tror att du är nyfiken och gillar att växla mellan att nörda ner dig i komplexa juridiska frågeställningar och att hjälpa kunderna att hitta ett riskbaserat förhållningssätt. Är det du som är vår nya kollega? Ansökningstiden har gått ut, men mejla oss om du är intresserad.

Vårt systerbolag Qnister söker utvecklare!

Qnister söker en utvecklare, en riktig kodnörd som drömmer om kod på nätterna och som vill bidra till Qnisters kommande utveckling.

Jag är insatt!

Jag sökte mig till Insatt för att det är ett intressant och färgstarkt företag. Insatt är nytänkande och nyskapande i en annars ganska konservativ bransch. Insatt har ett nytt sätt att arbeta med juridik som bolagsjurist med nära kundkontakter och mycket ansvar men samtidigt en stor frihet och det passar mig. Jag gillar det höga tempot, de korta kommunikationsvägarna och de snabba besluten.

På Insatt lyfter vi upp och fram varandra, vi är ett team, tillsammans. Arbetsklimatet är peppande och prestigelöst.

Det är kul att vara insatt!