fbpx

Att vara insatt

På Insatt är vi professionella utan att ta oss själva på för stort allvar. Beslutsvägarna är korta, tempot är högt och vi driver framåt tillsammans. Insatt är en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas, där vi ständigt utmanar varandra att växa som individer och som företag.

På Insatt är vi prestigelösa, vi skrattar ofta och hjärtligt. Vi har fötterna stadigt i jorden men tvekar inte att kasta oss ut på okänd mark.

Att vara Insatt är en resa.

 

Vill du bli insatt?

Nedan hittar du eventuella lediga tjänster. Annars är du  alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen se personuppgiftshantering.

Vill du driva Insatt på din ort?

Vi söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp vår verksamhet i Umeå, Sundsvall, Uppsala eller Helsingborg/Lund – en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insattkontor.

 

Senior jurist till Örebro

Vi söker ytterligare en senior jurist till vårt nystartade kontor i Örebro. Tillsammans med de två juristerna som arbetar där nu har du en nyckelroll i att etablera Insatt på marknaden.

Juriststudent med intresse för affärsjuridik till vårt team i Jönköping

Juriststudent och på jakt efter en praktikplats? Är du nyfiken på uppdraget som bolagsjurist? Perfekt! Då kan det vara dig vi letar efter!

Skicka oss en spontanansökan!

Ingen ledig tjänst som passar dig? Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

info@insatt.com 

Jag är insatt!

Jag sökte mig till Insatt för att det är ett intressant och färgstarkt företag. Insatt är nytänkande och nyskapande i en annars ganska konservativ bransch. Insatt har ett nytt sätt att arbeta med juridik som bolagsjurist med nära kundkontakter och mycket ansvar men samtidigt en stor frihet och det passar mig. Jag gillar det höga tempot, de korta kommunikationsvägarna och de snabba besluten.

På Insatt lyfter vi upp och fram varandra, vi är ett team, tillsammans. Arbetsklimatet är peppande och prestigelöst.

Det är kul att vara insatt!