fbpx

PURE ACT

PURE ACTs vision är att alla svenska företag ska arbeta med hållbarhet och rapportera enligt Hållbarhetslagen.

Insatts egenutvecklade molntjänster för regelefterlevnad hittar du i PURE ACTs digitala verktyg för hållbarhetsrapportering. Vi vill bidra till att göra transformationen mot hållbart företagande så enkel och effektiv som möjligt.

BIMCOM

Vi på Insatt är partners till BIMCOM. Har ni en verksamhet som i någon mån levererar eller önskar leverera produkter eller tjänster som faller under kraven på offentlig upphandling (LOU)? BIMCOM är en samlingsplats för information, mallar och annat som en du kan behöva inom försäljning till offentlig sektor.

Wetterbygden Basketball

Sedan 2018 är Insatt huvudsponsor åt Wetterbygden Stars. Valet att satsa på Wetterbygden var självklart av flera anledningar. Vi är båda uppstickare och utmanar inom våra respektive områden och visar att det lönar sig att våga satsa. Men framförallt finns det ingen idrott i Sverige som lyckats så bra med integration som basketen gjort, där mer än 40% av utövarna har utländsk bakgrund och mer än hälften av alla barn och ungdomar som spelar basket i en förening är flickor!

Goodwille

Insatt samarbetar med Goodwille – ett företag som sedan 1997 har hjälpt mer än 1 800 företag att framgångsrikt utveckla sina affärer i Storbritannien. De samlar all information under samma tak och hjälper dig med allt ifrån regelverk och lagstiftning, bank- och finansfrågor till att förstå och tolka de vitala kulturella skillnaderna mellan länder.