fbpx

Om Insatt

Insatt är ett snabbväxande företag som förändrar juristmarknaden och utmanar en konservativ rådgivningsbransch.

Med lång erfarenhet som bolagsjurister från såväl stora globala koncerner som entreprenöriella tillväxtbolag vet vi vilka utmaningar en verksamhet kan stöta på i sin dagliga verksamhet. Vi vet också att många verksamheter saknar många av de fördelar det innebär att ha en intern juridikavdelning på plats i organisationen.

Detta är något vi tog fasta på och som vi tog med oss när vi startade Insatt. Vi erbjuder bolagsjurister till etablerade företag och entreprenörer där det kanske inte finns utrymme att anställa en egen bolagsjurist på heltid men där behovet av riktigt bra verksamhetsnära juridik är detsamma.

Som bolagsjurister har vi lärt oss att fokusera på rätt saker, att bygga långsiktigt och erbjuda handfasta råd och verktyg baserade på praktiska erfarenheter. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba direkt i linjen och förstår vikten av att stödja affären.

Det är vi som är Insatt.

Anna-Lena Isaksson

Anna-Lena Isaksson

Emelie Terlinder

Emelie Terlinder

Qnister

Insatts vision är att förändra och digitalisera den konservativa juristbranschen. Som första steg i vår vision utvecklade vi Qnister GDPR - en molntjänst som ser till att samla dataskyddsarbetet på ett ställe. Efter det har vi under Qnisterparaplyet utvecklat en granskningsmodul för dataskyddsarbetet och ett visselblåsningssystem.

Hitta din bolagsjurist

Vilken bolagsjurist söker du? Alla verksamheter är olika och behovet av juridisk rådgivning skiljer sig naturligtvis beroende på typ av verksamhet.

Kontakta oss så hittar vi rätt bolagsjurist för just din verksamhet!