Vill du driva Insatt på din ort? Vi söker kontorschef till nytt Insatt-kontor

Vi på Insatt växer och söker nu en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insatt-kontor. Vill du förändra juristbranschen med verksamhetsnära juridik och handfast rådgivning?

Vi söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp Insatts verksamhet i Umeå, Sundsvall, Uppsala eller Helsingborg/Lund.

 

Arbetsbeskrivning

Som Kontorschef på Insatts nästa kontor så kommer du att ansvara för etableringen av Insatt på orten.

Du kommer att bygga upp kundrelationer men också rekrytera medarbetare vartefter verksamheten växer. Här erbjuds du en roll som är både operativ och strategisk. Du kommer att få använda dina juristkunskaper men även utveckla ditt ledarskap och ditt affärsmannaskap. Du kommer få hjälp och stöttning från huvudkontoret vad gäller exempelvis försäljning, marknad och ekonomi och du kommer att jobba tätt tillsammans med både ägare och övriga medarbetare.

Insatt jobbar i långsiktiga uppdrag med globala börsbolag och snabbfotade scale up-bolag. Insatt erbjuder kunderna stöd i verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning och arbetet är därför varierande och spänner över många rättsområden.

 

Vem är du?

Du är en engagerad person som vill vara en del av en nytänkande organisation. Du trivs i en säljande miljö och har vana av kundrelationer. Vi ser gärna att du har jobbat verksamhetsnära, troligen som bolagsjurist eller i en projektledande roll tidigare. Du är trygg i dina juridiska kunskaper och är en generalist med brett affärsjuridiskt kunnande.

Du måste inte ha haft personalansvar tidigare med du ser det som en naturlig nästa utmaning för dig att jobba i en ledande roll. Har du andra ledarerfarenheter är det meriterande.

Då Insatt är en platt organisation och du kommer att tillhöra ett mindre kontor, så är det viktigt att du är prestigelös och kan kavla upp ärmarna när det behövs. För rätt person erbjuds en unik möjlighet att få vara med och bygga ett nytt kontor från start. För att lyckas och trivas i rollen bör du gilla att bygga relationer. Har du lokal förankring och ett bra kontaktnät i din region så är det en stor fördel.

 

Om verksamheten

Insatt är ett snabbväxande juristbolag med kontor i Jönköping och ett nyetablerat kontor i Örebro. Vår vision är att förändra juristbranschen.

Ett sätt vi gör det på är genom din bolagsjurist – verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med oss får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med vår molntjänst Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler.

Med oss blir du en del av en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas och där vi utmanar varandra att växa både som individer och som företag. Beslutsvägarna är korta, tempot är högt och vi driver framåt tillsammans. Vi har fötterna stadigt i jorden men tvekar inte att kasta oss ut på okänd mark.

 

Välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse, välkommen med din ansökan idag till anna-lena.isaksson@insatt.com

För frågor:

Anna-lena Isaksson, VD och grundare