Vi söker Bolagsjurist!

Vill du vara med och förändra juristbranschen med handfast rådgivning och hjärtligt driv? Då är detta tjänsten för dig då vi på Insatt utökar vår styrka och nu söker en bolagsjurist. Är det du som är vår nya kollega?

Din roll i Insattstyrkan
Du blir en del av en entreprenöriell organisation på ett 15-tal medarbetare där nya idéer välkomnas och där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. I din roll som bolagsjurist hos oss ingår bland annat att:

  • Arbeta gentemot våra kunder, lära känna deras verksamhet och fungera som ett bollplank i juridiska frågor.
  • Upprätta och förhandla avtal inom ett brett affärsjuridiskt spektrum.
  • Ge kunden handfasta verktyg för att förbättra deras processer och hjälpa kunden att prioritera risker.

Vem söker vi?  
Vi söker dig som

  • Gillar att träffa kunder och är nyfiken på deras verksamhet. Du har ett verksamhetsnära angreppssätt och vågar vara tydlig i din rådgivning.
  • Har ett starkt entreprenörskap och affärsfokusDu tycker det är roligt att bryta ny mark och har en stark drivkraft till att utvecklas och växa tillsammans med Insatt.
  • Är trygg och stabil med båda fötterna på jorden. Du är social, relationsskapande och gillar att bygga långsiktiga kundsamarbeten.

Dessutom har du en akademisk utbildning inom juridik och minst fem års erfarenhet av affärsjuridik och affärsjuridiska frågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta internt som bolagsjurist. Erfarenhet av arbetsrätt och associationsrätt är starkt meriterande.