Ledig tjänst: Senior jurist, Insatt Örebro

Vi söker ytterligare en senior jurist som vill vara med och bygga upp vårt kontor i Örebro. Vill du vara med och förändra juristbranschen med handfast rådgivning och hjärtligt driv? Då är detta tjänsten för dig! 

Du blir en del av vår entreprenöriella organisation på 15 medarbetare där nya idéer välkomnas och där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. Kontoret i Örebro är nystartat sedan årsskiftet och du kommer tillsammans med de två juristerna som arbetar där nu ha en nyckelroll i att etablera Insatt på en ny marknad.

I rollen ingår bland annat att:

  • Arbeta som bolagsjurist gentemot våra kunder, lära känna deras verksamhet och fungera som ett bollplank i juridiska frågor
  • Upprätta och förhandlaavtal inom ett brett affärsjuridiskt spektrum
  • Ge kunden handfasta verktyg för att förbättra deras processer och hjälpa kunden att prioritera risker
Vem söker vi?

Vi söker dig som

  • Gillar att träffa kunder och är nyfiken på deras verksamhet. Du har ett verksamhetsnära angreppssätt och vågar vara tydlig i din rådgivning.
  • Har ett starkt entreprenörskap och affärsfokus.Du tycker det är roligt att bryta ny mark och har en stark drivkraft till att utvecklas och växa tillsammans med Insatt.
  • Är trygg och stabil med båda fötterna på jorden. Du är social, relationsskapande och gillar att bygga långsiktiga kundsamarbeten.

Dessutom har du en akademisk utbildning inom juridik och minst 5  års erfarenhet av affärsjuridik och affärsjuridiska frågor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta internt som bolagsjurist eller som verksjurist. Erfarenhet av associationsrätt, bolagsrätt eller förvärv är starkt meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet inom exempelvis arbetsrätt, hyresrätt eller entreprenadrätt.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningen är tillsvidare och med tillträde så snart som möjligt. Urvalet sker löpande, välkommen med din ansökan till info@insatt.com.

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till Carl Ryrberg på carl.ryrberg@insatt.com.

 


Läs mer om oss här på insatt.com och i våra sociala kanaler

LinkedIn  /  Facebook  /  MyNewsDesk   Instagram