”Det finns en genuin förankring i de verksamheterna som Insatt riktar sig mot” – Annika Cederfeldt är en del av Insatt advisory board 

Vi har under året startat upp ett arbete tillsammans med ett advisory board – ett gäng fyllt med klokskap och förmåga att utmana som är en fantastisk tillgång på vår tillväxtresa. 

Som ett led i att ta nästa steg i vår tillväxtresa, med etablering på fler orter och lansering av ytterligare moduler i vår molntjänst Qnister, ville vi också ta nästa steg i vår styrning.

Vi har satt ihop ett team av personer med olika erfarenheter; från juristbranschen, av digitaliseringsresor, finans- och bolagsstyrning liksom kompetens inom sälj- och marknad.

För att presentera vårt advisory board närmre har vi bett våra externa tillgångar att svara på ett par frågor.

 

Annika Cederfeldt är en del av Insatt advisory board

Först ut är Annika Cederfeldt, med bred kunskap om näringslivet i Jkpg län och med bakgrund och erfarenheter från industrin. Just nu har hon rollen som näringslivspolitisk utvecklare på Handelskammaren i Jönköpings län.

Om Insatts verksamhet säger hon:

”Insatts framgångsfaktor är kombinationen av en stor kompetens hos medarbetarna samtidigt som det finns en genuin förankring i de verksamheterna som man riktar sig mot vilket bidrar till att man kan ge knivskarp vägledning. Insatt förstår verkligen sina kunders behov och deras verksamhet. Det är dessutom en djärv juridikbyrå som utmanar.”

 

Vad fick dig att ta dig an uppdraget i Insatt Advisory Board?

”Det är en förmån att få agera som diskussionspartner till ett bolag som står inför den tillväxtresa Insatt har påbörjat och för mig var det självklart att tacka ja.”

 

Vad är ditt bästa tips för ett företag som vill skala upp sin verksamhet?

”Älska det du gör! Det kommer spegla sig både hos dina anställda och dina andra intressenter. Sätt en kultur som präglas av glädje, driv och kompetens för att skapa en hållbar organisation där alla vill framåt. Sätt ett tydligt mål och ha den ständigt närvarande i strategiarbetet.”

 

Annika Cederfeldt på LinkedIn