Jönköpings Upphandlingsnätverk JUN

Nätverksträff för upphandlingsintresserade – Jönköpings Upphandlingsnätverk

Vi på Insatt är med och arrangerar den första träffen för det nystartade nätverket JUN – Jönköpings Upphandlingsnätverk! 

Torsdagen den 27 februari anordnas den första träffen hos Kinnarps. Du är då välkommen att droppa in från kl. 17.00 och vid 17.30 tar Jönköpings kommuns upphandlingsledare Petter Cederbrink ordet på temat:

Hur enkla saker kan göra stor skillnad i en komplex upphandling – och hur en upphandling kan gå från att bli överprövad två gånger till att bli hyllad av leverantörerna som förlorat upphandlingen. 

 

Efter ett inledande föredrag fortsätter vi med mingel och fortsatta diskussioner.

På träffen serveras även lättare tilltugg och dryck.

När? Torsdagen den 27 februari 2020 kl. 17.00.

Var? Kinnarps, Huskvarnavägen 80, 554 54 Jönköping

Anmälan Via event@insatt.com senast 20 februari

 

Detta event är ett samarbete mellan: 
Colligio: partner till Jönköpings UpphandlingsnätverkKinnarps: partner till Jönköpings UpphandlingsnätverkJönköpings Kommun: partner till Jönköpings Upphandlingsnätverk   Insatt: partner till Jönköpings Upphandlingsnätverk

 


Vad är JUN?

Syftet med Jönköpings Upphandlingsnätverk – JUN – är att ge de som är verksamma inom upphandlingsområdet i Jönköpingstrakten en möjlighet att träffas för att knyta nya kontakter, utbyta erfarenheter och inspirera varandra. Detta för att samtidigt få möjlighet att sprida kunskap och informera om nyheter på upphandlingsområdet. Men även såklart, för att ha roligt.

Nätverket är öppet för samtliga som är intresserade av upphandling, såväl upphandlingsrätt som praktiska upphandlingsfrågor, och som i någon mån anser sig ha en koppling till Jönköpingsregionen.

Vill du ansluta eller veta mer är du välkommen att kontakta Peter Riiga (peter.riiga@insatt.com) eller Lovisa Jorikson Wahl (lovisa.jorikson@colligio.se).