Insatt öppnar kontor i Örebro

Insatt expanderar och öppnar kontor i Örebro

Insatt öppnar i Örebro. Nu satsar vi vidare med vår första geografiska expansion. Från januari 2021 hittar ni oss, förutom i Jönköping, även i Örebro. 

Nu är det 5 år sedan Anna-Lena Isaksson och Emelie Terlinder klev av sina dåvarande uppdrag, bestämde sig för att göra något annorlunda och startade Insatt. Med ett tydligt mål i siktet: Att förändra juristbranschen.

Många lyfte på ögonbrynen och att inte vara den klassiska advokaten eller byrån ifrågasattes av branschkollegor. Men hos företagaren har det varit uppskattat; Att arbeta verksamhetsnära, direkt i linjen och med fokus på att stödja affären som grundarna själva beskriver det.

”Det finns mycket lågt hängande frukt att plocka i juristbranschen och som får stort genomslag på kundupplevelsen vid köp av juristtjänster. Det kunden behöver och efterfrågar är inte nödvändigtvis det som juristbranschen historiskt sett har erbjudit. Det måste kännas närmre, hjärtligare och mer lättillgängligt”, säger Anna-Lena Isaksson.

 

Örebro-juristen Carl Ryrberg blir ny kontorschef

Nu expanderar vi verksamheten med att finnas på plats i Örebro. Kontorschef för Insatt Örebro blir Carl Ryrberg som senast kommer från Region Örebro län där han varit upphandlingsjurist.

”Insatt är ett mycket spännande bolag med en syn på rådgivning och mervärdesskapande som jag verkligen tilltalas av och jag ser verkligen fram emot att komma igång.”, säger Carl.

”Carl är en perfekt del i Insatt-pusslet och kommer utmana och förändra juristbranschen från Örebrohållet”, säger Emelie Terlinder.

En närmre presentation av vår nya kontorschef Carl Ryrberg kommer längre fram.

Insatts Örebrokontor öppnar januari 2021.

 


Läs vårt fulltext pressmeddelande här


Har du några frågor eller vill prata mer?

Anna-Lena Isaksson, VD och grundare av Insatt och Qnister
tel. 0736- 20 01 20

Carl Ryrberg, jurist och kontorschef Insatt Örebro
tel. 0708- 74 55 55